Fysiotherapie bij acute en chronische aandoeningen

In mijn praktijk behandel ik zowel patiënten met acute als chronische klachten.

Bij acute klachten, zoals een sportblessure, is het van belang om deze snel te beoordelen. Als patiënt weet u wat er aan de hand is en bent u geholpen met het optimale beleid. Naast deskundigheid is een goede bereikbaarheid en snelle toegankelijkheid hierbij van belang. Die bied ik u graag aan.

Chronische pijn en/of vermoeidheid kan optreden door legio gezondheidsproblemen aan luchtwegen (o.a. COPD), hart- en vaatziekten (o.a. hartfalen), reumatische aandoeningen (o.a. artrose en fibromyalgie), chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS / ME) of burn-out problematiek. Dit geldt ook na operaties, zoals een nieuwe heup (THP) of nieuwe knie (TKP). Om u als patiënt optimaal te begeleiden zet ik mijn kennis en ervaring in. Daarnaast werk ik vaak samen binnen een team gespecialiseerde zorgverleners. Wij willen u namelijk de beste, op u afgestemde zorg bieden. Dat verdient u als patiënt.

Naast individuele en groepsfysiotherapie bieden wij voor bovenvermelde doelgroepen bewegingsprogramma’s aan die mogelijk (deels) vergoed worden door uw zorgverzekeraar evenals fitheidstesten. Dit geldt niet voor medische fitness en personal training. Wij stemmen graag nader de mogelijkheden met u af.