Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Als u mij belt, appt of mailt, kunt u binnen 2 werkdagen met of zonder verwijzing terecht voor een eerste afspraak ook buiten reguliere werktijden (2 avonden per week en op zaterdag).

Indien u geen verwijzing heeft en gebruik maakt van DTF (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) doen wij een screening om te bepalen of fysiotherapie voor u iets kan betekenen. Als dit het geval is, volgt tijdens hetzelfde consult een fysiotherapeutisch onderzoek. Hierop baseren wij het behandelplan dat wij met u bespreken en waarmee u kunt instemmen. In overleg kan aansluitend de eerste behandeling plaatsvinden.

Als u een verwijzing heeft, is deze eerste stap niet nodig. Om u gericht te kunnen behandelen, vindt wel eerst een fysiotherapeutisch onderzoek plaats.

Als u zelf naar de praktijk komt, hebt u bij Fysiotherapie Daane de keuze uit twee, rolstoeltoegankelijke praktijklocaties:
De behandelruimte, wachtruimte en toilet van de praktijkvestiging aan de Wintereik bevinden zich op de begane grond. Parkeren kunt u dichtbij in de Wintereik of Zomereik. Uw fiets kunt u op de inrit voor de praktijk plaatsen.

Mijn praktijkvestiging in het Gezondheidspunt Best met wacht- en behandelruimte, oefenzaal en toiletten bevinden zich op de eerste verdieping. Deze is zowel te bereiken met de trap als met de lift. Parkeren kunt u in de parkeervakken voor het gebouw of elders aan de Ronde. Fietsen kunt u voor het gebouw plaatsen.

Naast deze twee bezoeklocaties kunnen wij u op medische indicatie ook aan huis behandelen.

Of gebruik het formulier