Visie, missie en achtergrond

Ik geloof in gezondheid als onderdeel van een gelukkig leven. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Fitheid en gezondheid behoud je niet vanzelf, maar vraagt onderhoud. Hier lever ik graag mijn bijdrage aan door u gericht te behandelen en te begeleiden bij uw fysieke klachten en beperkingen. Hierdoor functioneert u beter bij uw activiteiten in het dagelijks leven (ADL), werk en/of sport. Deze fysiotherapeutische uitdaging is mijn passie.

Heeft u wel eens last gehad van een sportblessure, rug-, nek- of gewrichtsklachten? Hoe fijn is het als je bij dergelijke klachten snel en vakkundig geholpen wordt?
In mijn praktijk kunnen mensen terecht voor algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, al dan niet na een operatie aan bijvoorbeeld heup, knie of schouder. Ook mensen met arbeidsgerelateerde klachten of die last hebben van chronische pijn en/of vermoeidheid vanwege bijvoorbeeld hun luchtwegen of hart- en vaatziekten.

Sinds begin 1988 werk ik als eerstelijns fysiotherapeut, aanvankelijk in loondienst in Best en Valkenswaard.
Na mijn studie Gezondheidswetenschappen ben ik in 1995 gestart als zelfstandig gevestigd fysiotherapeut in Best.
Ik wil mijn praktijk naar mijn eigen visie vormgeven. Hierbij staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Andere uitgangspunten zijn: goede bereikbaarheid, snelle toegankelijkheid (binnen 2 werkdagen, ruime openingstijden, ook ‘s avonds) en gerichte zorgverlening en preventie afgestemd op uw zorgvraag.

Sinds september 2015 werk ik vanuit mijn praktijkvestiging aan huis en ben ik ook actief in het Gezondheidspunt Best. We werken daar samen met 18 partijen. Door onze onderlinge samenwerking kunnen mensen gebruik maken van een palet aan gespecialiseerde, eerstelijns zorgverleners (http://www.gezondheidspuntbest.nl/). Daarnaast werk ik samen met regionaal gevestigde huisartsen, specialisten en therapeuten o.a. SMC SportMáx en ICONE. Verder ben ik aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen en kennisnetwerken, zoals:

  • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
  • NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten in de Sportgezondheidszorg)
  • VvBN (Vereniging voor Bewegingswetenschappers Nederland)
  • MIB (McKenzie Instituut Benelux) en regionale MDT overleggroep
  • COPD Netwerk Eindhoven e.o.
  • Geriatrie Netwerk Eindhoven e.o..